Ons verhaal

In het hartje van Oostzaan zit sinds een paar jaar een schoonheidssalon
die de meest geavanceerde behandelingen biedt. Je kunt er ook uitstekend voor een permanente make up behandeling of voor je voeten terecht want in de salon vind je ook een pedicure unit met de modernste apparatuur en een PMU specialist die wonderen met je wenkbrauwen kan verrichten.

Moeder en dochter volgden beiden hun studie aan de Haarlemse Akademie, een gerenommeerd, particulier opleidingsinstituut. Sindsdien houden zij hun kennis op peil. Ze volgen alle innovaties en trends op het gebied van schoonheid en brengen die ook in praktijk. Sharon en Sterre volgen de beste cursussen en trainingen en bezoeken regelmatig vakbeurzen om te zien wat de trends zijn op het gebied van schoonheid. Zij onderscheiden zich niet alleen door hun vakkennis en de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de behandelingen, maar ook door hun klantvriendelijkheid. Iedereen krijgt hun oprechte, persoonlijke aandacht, zodat elke klant een behandeling op maat krijgt. Sterre heeft het hoogste niveau op het gebied van huidverzorging bereikt en mag zich huidspecialist noemen. Zij is in staat wonderen te verrichten met haar acne behandelingen. Sharon en Sterre hebben veel gemeen. Niet alleen hun uiterlijk, maar ook hun oog voor detail. Ze nemen beiden alleen met het allerbeste genoegen. Dat blijkt ook uit de inrichting van de salon, die je gerust chique kunt noemen. De salon is ruim en fraai opgezet en je vindt er de meest geavanceerde apparatuur. De salon is zo ruim dat er twee luxe, comfortabele behandelstoelen in staan, zodat ook een duobehandeling mogelijk is. Heerlijk ontspannen. Gezellig met je vriendin of partner naar de Beautybarones!

 
 

Bij de Beautybarones word gewerkt met twee merken. Medex en Comfort zone. Medex komt uit het grensgebied “medisch en cosmetisch” met name bij de behandeling van acne en
verwaarloosde en beschadigde huid, is de specialistische cosmetica en later de brede lijn van verzorgingsproducten steeds belangrijker geworden; zodanig dat Medex op het gebied van specialistische cosmetica in diverse Europese landen marktleider is. Terwijl veel fabrikanten met inhoudsstoffen als glycerine, hyaluronzuur en stearicacid kiezen voor dierlijke bronnen, benut Medex veelal plantaardige, vegane bronnen. Overigens is een klein deel van het Medex-assortiment niet veganistisch, bij voorbeeld omdat er gebruik is gemaakt van honing, propolis of bijenwas. Comfort zone werd in 1996 opgericht in Parma, Italië, als de skin care divisie van de Davines Group, een familiebedrijf dat nog steeds met zorg wordt geleid door de familie Bollati. Wat begon als onderzoekslaboratorium en productielocatie van hoogwaardige formules, is uitgegroeid tot een professioneel, internationaal bedrijf met een breed aanbod van behandelingen en verzorgingsproducten voor professioneel- en thuisgebruik. Comfort zone werkt constant samen met een team van doktoren en wetenschappers. Deze unieke samenwerking leidt tot innovatieve, effectieve en de meest geavanceerde oplossingen voor iedere huidbehoefte. Hun doorlopende onderzoek heeft als doel de huid te doorgronden, zodat ze de beste duurzame resultaten kunnen bieden en de schoonheid en vitaliteit van de huid optimaal kunnen waarborgen.